str. Nicolae Dimo, 17/4, of. 41

09:00 - 18:00, Пн - Пт.

Pentru întrebări sunați

022 44-18-26 069 09-13-60
RU RO
Acasă
Stomatologie Chișinău

Stomatologie Chișinău

Situat într-o zona accesibilă a sectorului  Rîșcani din orașul Chișinău, clinica stomatologică  și-a început activitatea cu denumirea promițătoare precum e și materialul revoluționar în stomatologie (Zirconiu).

Dotarea clinicei cu echipamente și materiale ultramoderne asigură realizarea unui tratament dentar de calitate la cele mai înalte standarte.

Echipa de profesioniști de la Zirconium Dental este în continuă perfecționare în domeniul stomatologiei participînd la cursuri și congrese de specialitate.

CALITATEA SERVICIILOR

Știinta a evoluat foarte mult în ultimii ani, iar metodele de tratament s-au imbunatatit periodic. Astazi, cu ajutorul tehnologiei de ultima generatie si a noilor tratamente pe care le putem face avem sansa sa vorbim despre cosmetica dentara, acest capitol foarte important, care este preocupat nu numai de realizarea buna a unui tratament, dar si de caracteristicile estetice. Medicii nostri au ca prioritate satisfacerea pacientului utilizand cele mai bune tratamente, intr-un mediu care ofera dotari la standarde internationale.

Suntem preocupati permanent de imbunatatirea serviciilor si de a oferi pacientului nostru un tratament de calitate care sa-i ofere un zambet stralucitor si o viata mai sanatoasa. Pentru a putea realiza misiunea noastra avem nevoie de sprijin si colaborare din partea dumneavoastra. Clinica noastra ofera in acest moment servicii stomatologice de inalta calitate, cu medici calificati. Intotdeauna parerea dumneavoastra va conta pentru noi.

STERILIZARE

In clinica noastră se respecta cu strictete normele de asepsie si antisepsie. Clinica dispune de o camera speciala pentru sterilizare si de echipamente performante, astfel incat fiecare pacient sa fie tratat fara riscuri. Prin folosirea substantelor dezinfectante si a aparatelor existente in clinică eliminam riscul de a contacta afectiuni care se transmit prin sange sau saliva.

Pentru noi curatenia si sterilizarea reprezinta doua aspecte foarte importante si esentiale in desfasurarea activitatii! Intotdeauna vom face investitii si vom lua toate masurile necesare pentru a trata pacientii in cele mai bune conditii.

Dedicarea și pasiunea ne-au făcut să creeăm un spațiu în care pacientul nostru beneficiază de serviciile stomatologice de care are nevoie pentru a se însănătoși și a-și menține dentura perfectă.