str. Nicolae Dimo, 17/4, of. 41

09:00 - 18:00, Пн - Пт.

Pentru întrebări sunați

022 44-18-26 069 09-13-60
RU RO
Acasă
Preț

Preț

Coroana zirconiu

Care sunt proprietatile zirconiului ? • Este extrem de rezistent si de dur. Este practic cel mai rezistent material folosit in stomatologie pana la aceasta ora. • Fiind o ceramica de culoare alba cu o transluciditate caracteristica, lucrarile pe baza de zirconiu vor avea o estetica deosebita pentru ca nu vor contine nici un fel de metal. • Ca si aurul, este extrem de biotolerabil, nu are efect alergic si, nefiind metal, nu corodeaza. • Fiind executate cu sisteme computerizate, lucrarile pe baza de zirconiu sunt de o precizie desavarsita. • Este inca extrem de scump. Atat materialul in sine cat si aparaturile necesare prelucrarii lui conduc la obtinerea unui cost final ridicat. Utilizarile zirconiului in stomatologie • Scheletul de sustinere al lucrarilor ceramice Aproape orice tip de lucrare protetica poate fi construita din ceramica pe suport de zirconiu. Structurile sunt extrem de rezistente si durabile iar estetica unor asemenea restaurari este deosebita. Zirconiul este un tip special de ceramica, de culoare alba, cu rezistenta si estetica deosebita. Costul acestui material este extrem de ridicat ca de altfel si al sistemelor necesare pentru prelucrarea lui. De cele mai multe ori, peste zirconiu va fi modelat un strat de ceramica care va conferi coroanei o estetica deosebita. Uneori, zirconiul poate fi folosit si singur, mai ales in partea din spate, mai putin vizibila a cavitatii bucale. Prețul unor asemenea lucrari este mare, dar rezistenta si estetica acestor coroane sunt excelente deoarece restaurarea finala nu va contine nici un metal.

Preț

2600 lei

Coroana metalo-ceramica

Este cea mai ieftina coroana ceramica. Scheletul acestei lucrari este confectionat din aliaje metalice nenobile de tip crom-nichel ( Cr/Ni ), crom-cobalt ( Cr/Co ) sau alte aliaje, mult mai accesibile ca preț ( dar inferioare calitativ ) comparativ cu aliajele nobile ( aur, paladiu ) sau zirconiul. Se poate indica in majoritatea cazurilor atat pentru dinții din partea din fata, cat si pentru cei din spate sau pentru a acoperi implanturile dentare. Este inferioara coroanelor cu schelet de zirconiu sau aliaj de aur dar este net superioara coroanelor metalo acrilice sau metalo compozite. Prețul este rezonabil.

Preț

1400 lei

Coroana integral ceramica

Este confectionata in intregime din ceramica, fara schelet metalic sau de zirconiu. Se foloseste in zonele din fata ale cavitatii bucale (incisivi in special) in cazurile in care pretentiile estetice sunt foarte ridicate. Are o tehnologie sofisticata de prelucrare, necesitand ceramici speciale, extrem de scumpe. Este, alaturi de coroana cu schelet de zirconiu, cea mai scumpa coroana dentara. Rezultatele estetice sunt excelente.

Preț

2500 lei

Coroana turnată

Se indica exclusiv in partile posterioare, putin vizibile ale cavitatii bucale. Are o rezistenta foarte buna dar estetica, extrem de precara, i-a limitat mult folosirea. Se pot executa din aliaje nobile (aur, paladiu) sau nenobile (Cr/Ni, Cr/Co, mai demult se folosea gaudentul sau vipla). Daca se folosesc aliaje de aur sau titan prețul coroanelor metalice va fi mai mare. Coroanele metalice din aliaj nenobil sunt extrem de ieftine.

Preț

800 lei

Coroana acrilica si metalo acrilica

Principala indicatie a coroanelor acrilice este pentru restaurari provizorii. Coroanele acrilice si metalo-acrilice sunt extrem de ieftine dar au o estetica precara si se uzeaza dupa scurt timp.

Preț

800 lei